Set 2 Picioare Masa Metal, Stil Scandinav, Vopsire in Camp Electrostatic Finisaje Premium

Cod: PM24
Cod unic PNK: 6427293000434
Picioare masa metal, utilizabile pentru diferite mese, birouri, mese de lucru, mese living, mese dining, mese bucatarie, mese spatii comerciale.

Caracteristici

: Picior
: Sigma
: 80 x 20
: 720 mm
: 500 mm
: 5 ANI
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Picioare de mese din metal, lucrate manual de catre expertii nostri in confectii metalice.

Dimensiuni:

Inaltime = 720 mm

Latime = 500 mm baza - 550 mm partea de sus

Latimea Profilului = 80 mm

Grosimea profilului = 20 mm 

Inspirându-se din minimalismul scandinav, aceste picioare de masă din metal se disting prin linii curate și un design sobru, lipsit de aglomerări.

Indiferent dacă confecționați o masă de dining, o masa de living sau bucatarie, un birou sau o masă de cafea, aceste picioare se integrează perfect cu diferite materiale pentru blat, cum ar fi lemnul, sticla sau piatra.

Eleganța discretă completează cu ușurință o varietate de stiluri de interior, de la modern la rustic, adăugând o notă de rafinament în orice spațiu.

Picioarele noastre de masă din metal, în stil scandinav sunt concepute pentru a se adapta la o gamă largă de dimensiuni și forme de mese. 

Acoperirea suprafetelor este realizata prin vopsire in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat.

Cu mecanisme de instalare prietenoase pentru utilizator, aceste picioare metalice de masă permit asamblare fără probleme, economisind astfel timp.

Sunt prevazute cu gauri ovale pentru montarea blatului, cee ace asigură un proces de instalare simplu, permițându-vă să vă bucurați rapid de noua piesă de mobilier.

Ofera o bază solidă care previne balansarea sau înclinarea. putând plasa cu înncredere obiecte grele sau puteți lucra fara probleme pe acestea.

Își mențin aspectul impecabil chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Finisajele de înaltă calitate și acoperirile de protecție previn zgârieturile, coroziunea și decolorarea, asigurându-le longevitatea și necesitând un efort minim de întreținere.

Atentie! Protectiile pentru podea le puteti gasi impreuna cu  factura atasata coletului  (4 buc).

Toate produsele fabricate de compania noastra au minim 5 ani garantie.