Set 2 Picioare Masa Metal, Stil Scandinav, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Premium

Cod: PM39
Cod unic PNK: 6427293001066
Picioare masa metal, utilizabile pentru diferite mese, birouri, mese de lucru, mese living, mese dining, mese spatii comerciale.

Caracteristici

: Picior
: Negru
: Dreptunghi
: 80 x 20
: 720 mm
: 800 mm
: 5 ANI
: 2 picioare masa
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Picioare masă metal în stil scandinav, moderne, realizate cu atenție meticuloasă la detalii.

Dimensiuni:

Inaltime = 720 mm

Latime = 800 mm

Latimea Profilului = 80 mm

Grosimea profilului = 20 mm

Sunt proiectate pentru a îmbunătăți estetica oricărui spațiu, oferind în același timp durabilitate și stabilitate excepționale.

Fabricate din metal de înaltă calitate si cu finisaje premium, picioarele noastre de masă în stil scandinav sunt proiectate să reziste la încărcături grele și să reziste uzurii zilnice. Ele oferă suport constant, asigurând ca masa ta să rămână stabilă și sigură.

Acoperirea suprafetelor se realizeaza printr-un proces de vopsire in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat.

Inspirat de linii curate și farmecul minimalist al designului scandinav, aceste picioare de masă îmbină fără efort funcționalitatea cu eleganța. Estetica lor simplă și versatilă se potrivește într-o gamă largă de stiluri de interior, făcându-le potrivite atât pentru spațiile moderne, cât și pentru cele tradiționale.

Instalare ușoară. Înțelegem importanța confortului, de aceea picioarele noastre de masă din metal sunt proiectate pentru o instalare fără probleme. Sunt prevazute cu găuri ovale pentu fixarea blatului. Acestea permit blaturilor din lemn masiv sa lucreze (sa se dilate) eliminand astfel riscul in timp de incovoiere sau fisurare. Astfel le poți atașa rapid și ușor la masa ta, economisind timp și efort.

Incredibil de versatile, picioarele de masa din metal iti permit să transformi diverse piese de mobilier. Fie că dorești să îți redecorezi masa de dining, biroul sau masa de cafea, aceste picioare metalice se adaptează fără probleme la nevoile tale, adăugând un aer sofisticat oricărui decor.

Stabilitate și echilibru. Construcția robustă și designul atent conceput al acestor picioare de masă asigură o stabilitate și un echilibru excepționale. Spune adio mobilei șubrede, deoarece picioarele noastre oferă o bază solidă pentru masa ta, garantând o experiență sigură și plăcută.

Toate produsele fabricate de Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan vin la pachet cu minim 5 ani garantie.