Balustrada Fier Forjat Balcon Premium, Garantie 5 ani, T15, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Superioare

Cod: T15
Cod unic PNK: 6427293001455
Balustrada fier forjat pentru balcon realizata cu materiale de inalta calitate, cu durabilitate crescuta. Poate fi utilizata ca protectie pentru ferestre inalte.

Caracteristici

: Balustrada balcon
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Fabricata cu grijă folosind materiale si finisaje de înaltă calitate, la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan, acesasta balustrada pentru balcon din fier forjat model clasic, cu ornamente, îmbină o aparență artistică cu o durabilitate excepțională.

Design artistic și elegant. Formele și modelele sale create cu pricepere manuală, adaugă un touch sofisticat și rafinat oricărui model de balcoane și terase.

Te vei bucura de detalii delicate și contururi elegante care completează arhitectura și decorul spațiului, cu balustrada din fier forjat de la balustradetm.ro.

Indiferent de stilul arhitectural al casei tale, aceasta balustrada metalică se integrează armonios.

Poate fi utilizata ca protectie pentru ferestre inalte.

Aceste balustrade sunt construite să reziste în timp. Rezistența inerenta a metalului asigură că aceasta rezistă la coroziune, decolorare și deteriorare, chiar și atunci când este expusa la elemente dure din mediul exterior.

La acest aspect contribuie si vopsirea impecabila in camp electrostatic si finisajele de calitate superioara.

Datorită rezistenței sale la deteriorare, balustrada din fier forjat pentru balcon necesită un efort minim de întreținere.

Construcția robustă a acesteia si finisajele premium garantează o performanță de lungă durată, oferind o margine securizată și stabilă pentru zona dvs. de balcon.

Aceasta oferă pe langa frumusețe estetică, siguranță și protecție de încredere.

Toate produsele fabricate de Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan vin la pachet cu 5 ani garantie.