Balustrada Metalică Balcon,T8, moderna, garantie 5 ani, finisaje premium, vopsire in camp electrostatic

Cod: T8
Cod unic PNK: 6427293001387
Balustrada metalica realizata cu materiale de inalta calitate, cu durabilitate crescuta.

Caracteristici

: Balustrada balcon
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Balustrada metalică de balcon, lucrata manual de către experții noștri în confecții metalice, de la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan.

Prin durabilitate, securitatea oferită, posibilitatea de personalizare și întreținerea ușoară, balustradele metalice adaugă un farmec deosebit și aduc beneficii pe termen lung în orice proiect arhitectural.

Conferă un aspect distinctiv și sofisticat, adăugând o notă de eleganță și rafinament la fațada casei sau la designul balcoanelor.

Metalul este un material cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Balustradele metalice pentru balcon sunt capabile să reziste la intemperii, inclusiv la condiții meteorologice extreme, cum ar fi ploaia, zăpada sau razele solare intense.

Aceasta înseamnă că vor rezista în timp și vor oferi protecție fiabilă pentru balconul dumneavoastră.

Finisarile de care dispun produsele noastre fac parte din categoria finisarilor premium.

Acoperirea suprafetelor se realizeaza printr-un proces de vopsire in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat, oferind astfel suprafețe netede.

Structura lor robustă și designul cu bare înguste oferă o protecție solidă, permițând totuși o vedere clară și deschisă către exterior.

Balustradele metalice de la balustradetm.ro pot fi adaptate pentru a se potrivi cu designul arhitectural al clădirii și pot fi realizate în diferite dimensiuni și stiluri, pentru a se integra perfect cu aspectul și caracteristicile balconului dumneavoastră.

La comanda se pot realiza balcoane din metal de orice dimensiune sau forma.

Toate produsele fabricate la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan au minim 5 ani garantie.