Balustrada Fier Forjat pentru Terasa/Balcon,T9, Moderna, Garantie 5 ani,Finisaje Premium, Vopsire in Camp Electrostatic

Cod: T9
Cod unic PNK: 6427293001394
Balustrada fier forjat pentru balcoane sau terase, realizata cu materiale de inalta calitate, cu durabilitate crescuta.

Caracteristici

: Balustrada balcon
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Balustrada Fier Forjat pentru terasa sau balcon, lucrata manual in Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan din Timișoara, de către expertii nostri in confectii metalice, cu atenție la detalii. Aceasta adaugă un strop de eleganță și farmec oricărui balcon sau terase, oferind în același timp durabilitate și funcționalitate excepționale.

Cu finisaje premium, aceasta reprezinta o construcție solida, fiind proiectata să reziste în timp, oferind siguranta si stabilitate.

Fabricata din metal de înaltă calitate si vopsita impecabil in camp electrostatic, poate face față fara probleme factorilor externi precum ploaie, inghet, razele solare și oferă o barieră sigură și stabilă.

Motivele ornamentale adaugă o frumusețe și unicitate, creând un element vizual captivant pentru balconul dumneavoastră.

Poate fi adaptată pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră și stilului casei dumneavoastră. Indiferent dacă preferați un aspect modern sau tradițional, putem adapta designul și motivele ornamentale pentru a se potrivi viziunii dumneavoastră estetice.

Siguranța este prioritatea noastră principală. Balustrada din fier forjat de balcon/terasa de la balustradetm.ro este conceputa pentru a îndeplini standardele de siguranță și oferă o încadrare sigură pentru spațiul balconului dumneavoastră. Construcția solidă și barele amplasate cu atenție asigură faptul că vă puteți bucura de balconul dumneavoastră în liniște și siguranță.

Întreținere redusă. Este conceputa pentru o întreținere ușoară. Materialele durabile și finisajele necesită un efort minim de întreținere, permițându-vă să vă bucurați de frumusețea acesteia fără a fi nevoie de curățare sau reparații constante.

La comanda se poate realiza la orice dimensiune sau forma.

Toate produsele de la balustradetm.ro au minim 5 ani garantie.