Balustrada Sticla cu Rama Metalica, Moderna, Rezistenta, Finisaje Premium, Garantie 5 ani

Cod: T19
Cod unic PNK: 6427293002179
Balustrada din sticlă în cadru metalic reprezintă un element arhitectural sofisticat ce îmbină eleganța sticlei cu integritatea structurală a metalului, oferind atât un apel estetic cât și beneficii funcționale.

Caracteristici

: Balustrada balcon
: Metal, Sticla
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Balustrade de sticlă în ramă metalică, moderne, caracterizată prin aspectul lor curat și contemporan, ideale ca protectie pentru ferestre inalte, realizate de specialiști în confectii metalice.

Ea constă din panouri de sticlă securizată transparentă fixate în mod securizat într-un cadru metalic durabil.

Cadrul metalic solid acționează ca o structură de susținere robustă, asigurându-se că panourile de sticlă rămân fixate în mod sigur.

Acest aspect este deosebit de important în zonele înalte, balcoane și terase, unde protecția împotriva căderii este foarte importantă.

Transparența sticlei permite vederi neobstrucționate, creând o senzație de spațiu deschis și luminos, menținând în același timp un nivel ridicat de siguranță și securitate.

Panourile de sticlă sunt concepute pentru a rezista impactului și condițiilor meteorologice extreme, în timp ce cadrul metalic oferă stabilitate structurală și rezistență la coroziune, asigurând longevitatea.

Sticla este cunoscută pentru ușurința sa de întreținere. Ea este rezistentă la pete, coroziune și deteriorare, făcând-o o alegere practică pentru zonele care necesită un minim de întreținere. Cadrul metalice, fiind vopsit in camp electrostatic, cu suprafete netede este, de asemenea, ușor de curățat și întreținut.

Toate produsele fabricate la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan vin la pachet cu 5 ani garantie.