Balustrada Fier Forjat Balcon, Eleganta, Rezistenta, Garantie 5 ani, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Premium

Cod: T1S
Cod unic PNK: 6427293000663
Balustrada fier forjat pentru balcon realizata cu materiale de inalta calitate, cu durabilitate crescuta.

Caracteristici

: Balcon
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Balustrada fier forjat model T1S reprezintă o investiție excelentă pentru a îmbunătăți aspectul și siguranța balconului dumneavoastră. Sunt lucrate manual de catre expertii nostri in confectii metalice, la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan din Timisoara.

Fierul forjat, materialul de bază pentru acest tip de balcon, se remarcă prin rezistența sa excepțională la uzură și intemperii.

Rezistența sa inerentă asigură siguranța și longevitatea balconului, rezistând elementelor naturii timp de generații.

Balustrada metalica model T1S adaugă o notă de clasicism și autenticitate oricărei clădiri. Acesta poate fi adaptat pentru a se potrivi unui design contemporan, astfel încât să rămână actual și atractiv.

Durabilitate și rezistență: Fierul forjat este un material cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa.

Balustradele din fier forjat sunt capabile să reziste la intemperii, inclusiv la condiții meteorologice extreme, cum ar fi ploaia, zăpada sau razele solare intense.

Aceasta înseamnă că vor rezista în timp și vor oferi protecție fiabilă pentru balconul dumneavoastră.

Finisarile de care dispun balustredele noastre din fier forjat pentru balcon fac parte din categoria finisarilor premium.

Acoperirea suprafetelor se realizeaza printr-un proces de vopsire in camp electrostatic, durabilă și greu de deteriorat, care asigură rezistența la rugină și zgârieturi, dar și suprafețe netede, ușor de întreținut.

Furnizează o barieră solidă și sigură pentru a preveni căderile accidentale și pentru a asigura siguranța locuitorilor.

Astfel, puteți bucura de frumusețea peisajului în siguranță și cu încredere.

Fierul forjat poate fi modelat în diverse forme și modele, permițând personalizarea de balustrade din fier forjat, balcoane si terase, garduri fier forjat, porti culisante, porti batante, diverse accesorii porti,în funcție de preferințele și necesitățile individuale

Acestea pot fi adaptate pentru a se potrivi cu designul arhitectural al clădirii și pot fi realizate în diferite dimensiuni și stiluri, pentru a se integra perfect cu aspectul și caracteristicile balconului dumneavoastră. 

Pentru alte informatii utile, detalii despre produse și prețuri sau comenzi online, ne puteți scrie la departamentul de suport clienți prin intermediul formularului de contact.

Toate produsele de pe balustradetm.ro vin la pachet cu 5 ani garantie.