Balustrada Fier Forjat B8, Moderna, Eleganta, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Premium

Cod: B8
Cod unic PNK: 6427293001196
Balustrada fier forjat pentru scari interioare, realizata din material de calitate superioară, eleganta, moderna, lucrata cu atentie de echipa noastra de profesionisti.

Caracteristici

: Balustrada
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Balustrada din fier forjat oferă o rezistență și durabilitate excepționale, transformând-o într-o opțiune de încredere pentru utilizare pe termen lung.

Produsa manual in atelierul nostru de fier forjat, de catre expertii nostri in confectii metalice, cu materiale de calitate superioara, aceasta ofera un protectie, suport solid, iar datorita elementelor decorative din fier forjat, produsul capata note elegante.
Construcția sa robustă garantează siguranța familiei, a oaspeților sau a clienților, oferind o barieră sigură pe scări.

Fiind confectionată la comanda, cu respect fata de cerintele de design ale clientului, dar totodata punand la dispozitie si sfaturi din experienta echipei, o balustrada din fier forjat poate respecta arhitectura spatiului in care este amplasata, creand astfel o armonie cu celelalte elemente ale locuintei.

În combinație cu o mâna curenta de calitate, balustrada din fier forjat reprezinta combinația perfectă dintre rezistență, frumusețe și fiabilitate.

Ușor de instalat și construită să reziste, balustrada noastră din fier forjat model B8 este o dovadă a calității meșteșugite, reprezentând o investiție durabilă pentru proprietatea dvs.

Se necesită un efort minim de întreținere pentru a păstra aspectul său ca nou.

Vopsirea in camp electrostatic asigură menținerea stării sale impecabile chiar și dupa o perioada lungă de utilizare.

Detaliile elegante adaugă o notă de rafinament spatiului în care este amplasată.

Balustradele din fier forjat pentru scări îmbină funcționalitatea cu un design elegant, adăugând o notă de sofisticare oricărei scări.

Toate produsele de la balustradetm.ro vin la pachet cu minim 5 ani garantie.