Balustrada Fier Forjat Modernă, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Premium

Cod: B23
Cod unic PNK: 6427293001929
Balustrada fier forjat pentru scări interioare, design modern, cu rol atat decorativ, cat si de protectie.

Caracteristici

: Balustrada
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Balustrada fier forjat model B23, reprezintă o alegere premium pentru îmbunătățirea atât a siguranței, cât și a esteticii în orice spațiu.

Realizată din metal de înaltă calitate, cu finisaje de calitate superioara, la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan, de către experții noștri în confecții metalice, această balustradă metalică oferă o rezistență și durabilitate excepționale, transformând-o într-o opțiune de încredere pentru utilizare pe termen lung.

Construcția sa robustă garantează siguranța familiei, a oaspeților sau a clienților, oferind o barieră sigură pe scări.

Pe lângă robustețe, balustrada din fier are un design atemporal care se potrivește cu diverse stiluri arhitecturale, de la tradițional la modern. Detaliile elegante ale acesteia, alături de o mâna curenta adecvată, adaugă o notă de rafinament spatiului în care este amplasată.

Vopsirea in camp electrostatic asigură menținerea stării sale impecabile chiar și dupa o perioada lungă de utilizare. Se necesită un efort minim de întreținere pentru a păstra aspectul său ca nou.

Ușor de instalat și construită să reziste, balustrada din fier forjat de la balustradetm.ro este o dovadă a calității meșteșugite, reprezentând o investiție durabilă pentru proprietatea dvs.

Reprezinta combinația perfectă dintre rezistență, frumusețe și fiabilitate.

Va oferim diverse variante, de la modele unicat pana la cele clasice, dar intotdeauna de calitate.

Fiind confectionate la comanda se poate respecta  linia arhitecturala interioara sau exterioara a casei dvs.

Pentru alte informatii utile, detalii despre produse și prețuri sau comenzi online, ne puteți scrie la departamentul de suport clienți prin intermediul formularului de contact.

Toate produsele fabricate de Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan au minim 5 ani garantie.