Balustrada Scara Interioara din Sticla in Rama de Metal, Design Modern, Finisaje Premium, Garantie 5 ani

Cod: B24
Cod unic PNK: 6427293001936
Balustrada sticla in rama de metal, proiectata in raport cu ultimele tendinte in constructii si amenajari.

Caracteristici

: Balustrada
: Metal, Sticla
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Balustrada interior din sticla securizata în ramă metalică, o combinație armonioasă între eleganță și rezistență, realizata manual de catre expertii nostri in confectii metalice.

Această balustradă reprezintă  un element de design captivant pentru spațiile interioare, oferind un aspect modern și rafinat.

Cu sticla securizată transparentă, aceasta adaugă o senzație de deschidere și lumină în încăpere.

Simplitatea liniei se îmbină perfect cu robustețea ramei metalice, oferind un echilibru sublim între delicatete și soliditate.

Finisarile de care dispun produsele oferite de balustradetm.ro fac parte din categoria finisarilor premium.

Designul minimalist și aspectul curat al balustradei metalice aduc un plus de modernitate și sofisticare interiorului.

Vopsirea tuturor produselor se face in camp electrostatic folosind o tehnologie in care au fost investiti peste 3 milioane de euro.

Transparență și luminozitate. Sticla clară permite o vedere neobstrucționată și permite luminii naturale să pătrundă în întregul spațiu.

Rama metalică rezistentă asigură stabilitatea și securitatea acestei balustrade din sticlă, oferindu-vă încredere deplină în utilizare.

Este ușor de întreținut. Balustrada pentru scara are o suprafața netedă a sticlei și a ramelor metalice care permite o curățare facilă și rapidă.

Produs lucrat manual, design inovativ si produs in Romania, in Localitatea Timisoara, la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan.

Disponibilă în diferite stiluri și finisaje, balustrada metalica pentru scari interioare altauri de o mana curenta decorativa se poate adapta cu ușurință la orice concept de design interior.

Va oferim diverse variante de balustrada interioara, de la modele unicat pana la cele clasice, dar intotdeauna de calitate.

Aceste balustrade de sticla, sunt confectionate la comanda, de aceea se poate respecta linia arhitecturala interioara sau exterioara a casei dvs.

Multitudinea de modele de balustrade pe care le-am executat in decursul timpului stau drept marturie profesionalismului de care dam dovada, asa ca nu ezita, solicita oferta pe mail pe mail si noi iti vom raspunde cu toate detaliile.

Toate produsele fabricate la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan au minim 5 ani garantie.