Suntem o fabrică de confecții metalice la a patra generație de fierari. Produsele fabricate de noi fac parte din gama produselor premium cu durată de viață destul de îndelungată care depășește 50 ani. Peste 50% din producția noastră anuală se îndreaptă către clienții din împrejurimi, 30 % spre toate colțurile țării, iar 20 % pleacă spre export, cu predare în Franta, Luxemburg, Austria și Germania. Ne dorim fiecare lucrare ori produs să fie o experiență onorabilă prin excelența serviciilor și calitatea produselor oferite. Cultura organizațională ne ajută să îmbunătățim continuu păstrând tradițiile și autenticitatea, valori transmise din generație în generație, astfel încât prelucrarea metalelor să se faca în armonie.

Vă oferim diverse variante de porți metalice, gard metalic, panouri gard metalic, balustrade fier forjat pentru scări interioare și pentru balcon, picioare masă metal, mobilier metalic și multe alte confecții metalice la comandă, de la modele unicat pana la cele clasice, dar întotdeauna de calitate.

Finisările de care dispun produsele noastre fac parte din categoria finisărilor premium.

Vopsirea tuturor produselor se face în câmp  electrostatic  folosind o tehnologie în care au fost investiții peste 3 milioane de euro.

Multitudinea de modele de lucrări pe care le-am executat în decursul timpului stau drept mărturie profesionalismului de care dăm dovadă.

Aspectul unic pe care îl are fiecare lucrare, este dat de atenția la detalii și grija pentru fiecare lucrare în parte. 

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu un design inovativ și produs în România cu personal și tehnică 100% Românească.