Porti Metalice si Panouri Gard Metalic, P20, Design Modern, Finisaje Premium,Vopsire in Camp Electrostatic

Cod: P20
Cod unic PNK: 6427293002148
Porti metalice culisante si panou gard metalic, moderne, cu durata de viata foarte lunga.

Caracteristici

: Gard & Porti
: Metal
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Gardul si poarta metalica culisanta cu finisaje premium, reprezinta o combinație perfectă de securitate, durabilitate și atracție estetică, realizate manual de catre expertii nostri in confectii metalice.

Lucrat cu precizie și experiență, acest sistem de gard oferă o serie de avantaje care îmbunătățesc siguranța și farmecul proprietății dvs.

Porțile culisante funcționează orizontal pe o șină, care poate fi instalată deasupra sau sub pământ. Aceast mecanism permite porții să se deschidă și să se închidă cu ușurință, economisind spațiu în comparație cu porțile batante care necesită spațiu în față sau în spatele lor. O astfel de poarta auto este ideala pentru spatii reduse.

Portile si gardurile metalice oferă o barieră robustă, asigurând cel mai înalt nivel de securitate pentru casa sau spațiul comercial.

Gardurile metalice pot rezista diferitelor condiții meteo, inclusiv ploaie, zăpadă și expunere la razele UV, fără să se deterioreze sau să necesite reparații frecvente.

Designuri personalizabile. Cu o gamă largă de stiluri și modele disponibile, pe balustradetm.ro aveți libertatea de a alege un gard metalic și o poartă metalică care să se potrivească perfect arhitecturii proprietății și gusturilor personale.

Acoperirea suprafetelor este realizata printr-un proces de vopsire in camp electrostatic, ceea ce asigura rezistenta la rugina, coroziune sau factori meteorolgici.

Aceste porti si garduri metalice necesită întreținere minimă în comparație cu alte materiale de gard. Curățarea regulată și vopsirea sau reacoperirea ocazională unui sunt de obicei tot ce este necesar pentru a le menține în cea mai bună formă.

Multe garduri metalice moderne sunt tratate sau acoperite pentru a rezista ruginei și coroziunii, ceea ce poate prelungi durata lor de viață și menține aspectul lor.

Îmbunătățirea aspectului proprietății. Pe lângă furnizarea de securitate, gardul nostru metalic și porțile adaugă o notă elegantă exterioarelor proprietății dvs. Designul rafinat și sofisticat îmbunătățește instant atracția vizuală a acesteia, lăsând o impresie durabilă asupra vizitatorilor și trecătorilor.

Un panou gard este relativ rapid de instalat, în special în comparație cu unele alte tipuri de garduri, cum ar fi zidurile de zidărie. Aceasta poate economisi atât timp, cât și costurile de muncă. 

Usor de intretinut. In comparatie cu gardurile de lemn sau beton, care necesita intretinere frecventa, gardurile si portile metalice nu necesita lucrari majore de intretinere.

La comanda se poate realiza la orice dimensiune sau forma de porti si panouri gard: garduri tip jaluzea, porti metalice tip jaluzea, porti pietonale, poarta auto, poarta pietonala, poarta culisanta, porti auto batante.

Pentru alte informatii utile, detalii despre porti si garduri metalice, prețuri sau comenzi online, ne puteți scrie la departamentul de suport clienți prin intermediul formularului de contact.

Produsele fabricate de Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan vin la pachet cu 5 ani garantie.