Porti Metalice Premium P18, Rezistente,Garantie 5 ani, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Superioare

Cod: P18
Cod unic PNK: 6427293001653
Porti din metal, moderne, cu durata de viata foarte lunga. Modelele sunt personalizate in functie de dorintele clientului. Reprezintă o combinație perfectă între securitate, durabilitate și estetică, oferind proprietăților o barieră robustă.

Caracteristici

: Gard & Porti
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Portile metalice de la balustradetm.ro ofera securitate și siguranță sporită pentru proprietăți. Realizata manual de catre expertii nostri in confectii metalice, cu o construcțite robustă, acționează ca un factor de descurajare împotriva intrușilor și trecătorilor, oferind o barieră de protecție care îmbunătățește securitatea zonei îngrădite.

Materialul rezistent și designul solid conferă o stabilitate și rezistență superioară, asigurând protecție și siguranță de lungă durată.

Cu o construcție meticuloasă folosind materiale de înaltă calitate, portile si gardurile din metal combină rezistența cu o estetică desăvârșită.

Combinând metale rezistente la coroziune și finisaje de înaltă calitate, această poartă metalică poate suporta diverse condiții meteorologice fără a-și pierde funcționalitatea sau aspectul vizual.

Vopsirea impecabila in camp electrostatic, in diverse culori de la gri antracit, la alb sau negru, contribuie de asemenea la durabilitate si rezistența acestora la diferiti factori externi.

Înțelegem că fiecare proprietate este unică, motiv pentru care modelele noastre de garduri si porti pot fi personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră specifice. Indiferent dacă preferați un design modern și minimalist sau un stil mai ornamentat și tradițional, oferim o gamă de opțiuni de personalizare în ceea ce privește culoarea, modelul și elementele decorative pentru a se potrivi esteticii proprietății dumneavoastră.

Sunt concepute pentru întreținere ușoară, economisind timp și energie. 

Durabilitatea lor și cerințele reduse de întreținere fac ca acestea să reprezinte o soluție cost-eficientă pe termen lung

La comanda se pot realiza diferite dimensiuni si modele: poarta pietonala, poarta auto, porti culisante si alte modele de porti si garduri metalice.

Pentru alte informatii utile, detalii despre produse și prețuri sau comenzi online, ne puteți scrie la departamentul de suport clienți prin intermediul formularului de contact.

Toate produsele de pe balustradetm.ro vin la pachet cu 5 ani garantie.