Porti Fier Forjat și Gard, Rezistente, Garantie 5 ani, P15, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Premium

Cod: P15
Cod unic PNK: 6427293001622
Gardurile și porțile noastre din fier forjat oferă atât securitate, cât și eleganță. Realizate din fier de cea mai înaltă calitate, aceste garduri asigură durată lungă de viață cu un minim de întreținere.

Caracteristici

: Gard & Porti
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Gard metalic si porti din fier forjat lucrate cu atentie la detalii de echipa noastra de experti in confectii metalice de la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan.

Cu detalii care emană eleganță și siguranta, gardurile din fier forjat reprezinta combinația perfectă dintre securitate și stil.

Fierul forjat este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa excepțională.

Acest gard din fier forjat și poarta metalica sunt capabile să reziste la intemperii și la impacturi, oferind o protecție solidă și fiabilă pentru proprietatea dvs.

Sunt rezistente la condiții meteorologice extreme, cum ar fi ploaia, zăpada sau razele solare intense, menținându-și aspectul și performanța în timp.

Finisarile de care dispun portile si gardurile de la balustradetm.ro fac parte din categoria finisarilor premium.

Acoperirea suprafetelor la garduri metalice se realizeaza printr-un proces de vopsire in camp electrostatic, impecabila si greu de deteriorat.

Necesita intretinere redusa, o simplă curățare periodică fiind tot ce este necesar pentru a le menține într-o stare impecabilă, economisindu-vă timp și efort.

Multitudinea de modele de porti, fie poarta auto sau poarta pietonala, porti autoportante si garduri pe care le-am executat in decursul timpului stau drept marturie profesionalismului de care dam dovada.

Cu o gamă largă de stiluri și modele de garduri moderne disponibile, pe balustradetm.ro aveți libertatea de a alege un gard fier forjat și porți metalice care să se potrivească perfect arhitecturii proprietății și gusturilor personale: poarta metalica auto, panou gard, porti batante, poarta metalica culisanta, poarta pietonala fier etc.

Toate produsele fabricate de Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan vin la pachet cu 5 ani garantie.