Gard si Porti Metalice, Garantie 5 ani, P6, Finisaje Premium, Vopsire in Camp Electrostatic, Design Modern

Cod: P6
Cod unic PNK: 6427293001530
Gard si porti metalice, moderne, cu durata de viata foarte lunga. Modelele sunt personalizate in functie de dorintele clientului.

Caracteristici

: Gard & Porti
: La alegere
: La alegere
: 5 ANI

Realizate din metal de cea mai înaltă calitate, gardul și porțile metalice sunt construite pentru a rezista cu fermitate trecerii timpului și provocărilor mediului înconjurător.

Gardul metalic combină designul modern cu o durabilitate de excepție, oferind un element estetic de impact și o barieră puternică pentru securitatea proprietății tale.

Fiecare detaliu este prelucrat cu atenție de către meșteșugari pricepuți, asigurând o construcție solidă și o structură rezistentă.

Acoperirea suprafetelor se realizeaza prin vopsire in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat.

Cu o rezistență remarcabilă la coroziune, intemperii și uzură, porțile și gardurile metalice de la balustradetm.ro te vor proteja cu încredere ani de zile.

Aceste caracteristici sunt date si de finisajele premium de care dispun toate produsele fabricate de compania noastra, grija si atentia la detalii.

Este o alegere ideală pentru cei care caută să îmbine aspectul estetic cu forța și siguranța necesare.

Acesta îmbunătățește aspectul exterior al casei tale și protejează spațiul privat, impresionand prin eleganță și stabilitate.

Multitudinea de modele de porti si garduri metalice pe care le-am executat in decursul timpului stau  drept marturie profesionalismului de care dam dovada.

Toate produsele de la balustradetm.ro vin la pachet cu 5 ani garantie.