Set 2 Picioare Masa Metal Stil Scandinav, Trapez, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Premium

Cod: PM36
Cod unic PNK: 6427293000977
Proiectat pentru a rezista provocărilor mediilor cu trafic intens, acest set picioare de masă reprezintă o alegere ideală atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale.

Caracteristici

: Picior
: Negru
: Trapez
: 60 x 20
: 1000 mm
: 500 mm
: 5 ANI
: 2 picioare masa
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Picioare metal pentru masa, perfecte pentru orice tip de blat, lucrate manual de catre expertii nostri in confectii metalice.

Dimensiuni:

Inaltime = 1000 mm

Latime = 500 mm

Latimea Profilului = 60 mm

Grosimea profilului = 20 mm

La comanda se pot executa si alte dimensiuni.

Aceste picioare masa metal moderne, stil industrial de la balustradetm.ro sunt sunt realizate din metal de înaltă calitate, asigurând astfel rezistența acestora în timp.

Acoperirea suprafetelor se realizeaza prin vopsire in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat. Rezistente la coroziune, zgarieturi sau rugina își mențin integritatea chiar și în medii dificile.

Structura gândită cu atenție oferă o stabilitate excepțională, prevenind balansările sau înclinările.

Designul minimalist, dar rafinat, al acestor picioare metalice masa se integrează perfect într-o gamă largă de stiluri interioare. Fie că preferați estetica modernă, industrială sau rustică, un astfel de picior metalic de masă se integrează fără efort în spațiul dvs., adăugând o notă instantanee de sofisticare. 

Sunt prevazute cu gauri ovale pentru fixarea blatului. Gaurile ovale permit blaturilor din lemn masiv sa lucreze (sa se dilate) eliminand astfel riscul de incovoiere sau fisurare in timp.

Picior masa utilizabil atat pentru mesele clasice, masa dining, masa bar,  masa de cafea, mobila bucatarie, cat si pentru mese de lucru, birouri, autoserviri sau spatii comerciale, reprezentand o baza metalica solida si stabila pentru orice tip de blat.

Finisarile de care dispun produsele noastre fac parte din categoria finisarilor premium.

Montaj simplu si usor de realizat.

Livrare rapidă in toata tara.

Atentie! Protectiile pentru podea le puteti gasi impreuna cu factura atasata coletului (4 buc).

Toate produsele fabricate de Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan vin la pachet cu 5 ani garantie.