Set 2 Picioare Masa Metal, Stil Scandinav, Moderne si Durabile, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Premium

Cod: PM14
Cod unic PNK: 6427293000335
Picioare masa metal, utilizabile pentru diferite mese, birouri, mese de lucru, mese living, mese dining, mese spatii comerciale.

Caracteristici

: Picior
: Dreptunghi
: 60 x 20
: 720 mm
: 500 mm
: 5 ANI
: 2 picioare masa
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Picioare masa metal, cu design modern, stil industrial, atent lucrate de echipa noastra de profesionisti.

Dimensiuni:

Inaltime = 720 mm

Latime = 500

Latimea Profilului = 60 mm

Grosimea profilului = 20 mm 

Realizate din materiale de înaltă calitate, picioarele de masa din metal oferă combinația perfectă între durabilitate și design. Fie că recondiționezi o masă existentă sau creezi o nouă piesă de mobilier, gama noastră versatilă de picioare metalice asigură stabilitate și stil.

Construcție Durabilă: Proiectate folosind materiale solide, picioarele de masă din metal de la balustradetm.ro garantează suportul de lungă durată pentru diferite dimensiuni și forme de mese. Se pot utiliza pentru diferite spatii: living, spatii comerciale, birouri, dand un aspect unic pieselor de mobilier la care sunt folosite.

Designuri Versatile: De la linii elegante și minimalistice la modele ornamentale sau industriale, gama noastră diversă de designuri se potrivește cu orice stil de interior cu ușurință.

Instalare Ușoară: Simplifică-ți proiectele DIY cu instalare fără probleme, permițându-ți să transformi mesele tale rapid și fără efort. Sunt prevazute cu găuri ovale pentru fixarea blatului. Gaurile ovale permit blaturilor din lemn masiv sa lucreze (sa se dilate) eliminand astfel riscul in timp de incovoiere sau fisurare.

Opțiuni de Personalizare: Explorează posibilitățile de personalizare pentru a se potrivi preferințelor tale unice și pentru a da viață viziunii tale de design.

Produs cu durata de viata indelungata, datorat finisajelor premium și vopsirii impecabile in camp electrostatic, durabilă si greu de deteriorat.

Montaj simplu si usor de realizat.

La comanda se pot executa si alte dimensiuni .

Atentie! Protectiile pentru podea le puteti gasi in factura atasata coletului  (4 buc).

Toate produsele fabricate de Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan vin la pachet cu 5 ani garantie.