Set 2 Picioare Masa Metal, Moderne, Finisaje Premium, Vopsire in Camp Electrostatic

Cod: PM1
Cod unic PNK: 6427293000007
Picioare masa metal, utilizabile pentru diferite mese, birouri, mese de lucru, mese living, mese dining, mese spatii comerciale.

Caracteristici

: Picior
: Dreptunghi
: 60 x 20
: 720 mm
: 600 mm
: 5 ANI
: 2 picioare masa
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Picioare masa metal, cu design modern, stil industrial, atent lucrate de echipa noastra de profesionisti.

Dimensiuni:

Inaltime = 720 mm

Latime = 600

Latimea Profilului = 60 mm

Grosimea profilului = 20 mm 

Acest set picioare metalice de masa realizat din metal de înaltă calitate și robust se evidențiază prin o serie de puncte forte, făcându-l astfel o alegere remarcabilă pentru orice încăpere.

Stabilitate irezistibilă. Aceste picioare masa metal model scandinav, sunt concepute pentru a oferi o stabilitate și suport excepționale. Indiferent dacă le folositi pentru masă bucătărie, masa dining, de living, masute cafea birouri sau ca spațiu de lucru, reprezentând o baza metalica  fermă, eliminând orice preocupare legată de balans.

Durabilitate. Picioarele de masa sunt construite pentru a rezista în timp, asigurând o investiție de durată. Rezistente la lovituri, zgârieturi și uzură, picioarele de masa de la balustradetm.ro își vor păstra eleganța și funcționalitatea sa timp de mulți ani, chiar și în condiții de utilizare intensă.

Finisajele de care dispun produsele fabricate de noi fac parte din categoria premium, iar suprafetele sunt acoperite prin vopsire impecabila in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat.

Instalare ușoară. Înțelegem importanța confortului, de aceea aceste picioare pentru masa sunt proiectate pentru o fixare si prindere fără probleme, neavând nevoie de scule si unelte speciale. Sunt prevazute cu găuri ovale pentu fixarea blatului. Acestea permit blaturilor din lemn masiv sa lucreze (sa se dilate) eliminand astfel riscul in timp de incovoiere sau fisurare. Un astfel de picior masa se poate atașa rapid și ușor la masa ta, economisind timp și efort.

Design elegant și versatil. Designul elegant și minimalist al acestor picioare metalice masa variază, de la masă trapez la diferite forme, dreptunghi sau sigma și se potrivește cu o varietate de stiluri interioare, adăugând un strop de sofisticare în orice încăpere. Se pot integra ușor cu diferite blaturi bucatarie. Versatilitatea sa îi permite să se integreze perfect în medii diverse, de la birouri moderne, la spații de servit masa.

Întreținere ușoară. Aceste picioare pentru masa din metal negru sau auriu de la  sunt ușor de curățat și întreținut, necesitând doar ștergere pentru a-și redobândi strălucirea inițială, ceea ce o face ideală pentru gospodării aglomerate și spații comerciale.

Sau puteti opta pentru diferite accesorii metalice masa, care pot fi personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Picioarele de masă pot fi adaugate in cos accesând butonul special adaugă în coș.

La comanda se pot executa si alte dimensiuni reglabile pe înălțime.

Pentru orice detalii legate de comenzi, oferte sau întrebări ne puteti contacta la Departamentul suport clienți.


Atentie! Protectiile pentru podea le puteti gasi in factura atasata coletului  (4 buc).

Calitatea serviciilor oferite se regăsește în faptul că toate produsele fabricate de compania noastra vin la pachet cu 5 ani garantie.