Set 2 Picioare Masa Metal, Stil Scandinav, Vopsire in Camp Electrostatic, Finisaje Premium

Cod: PM38
Cod unic PNK: 6427293001837
Picioare masa metal, utilizabile pentru diferite mese, birouri, mese de lucru, mese living, mese dining, mese spatii comerciale.

Caracteristici

: Masa
: Negru
: Dreptunghi
: 80 x 20
: 720 mm
: 700 mm
: 5 ANI
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Realizate din metal de înaltă calitate si cu finisaje premium, aceste picioare de masă din metal sunt construite pentru a rezista testului timpului. Construcția lor robustă asigură stabilitate și suport remarcabile, făcându-le ideale pentru utilizare intensă.

Dimensiuni:

Inaltime = 720 mm

Latime = 700 mm

Latimea Profilului = 80 mm

Grosimea profilului = 20 mm

Inspirându-se din minimalismul scandinav, picioarele de masă din metal se disting prin linii curate și un design sobru, lipsit de aglomerări. Eleganța discretă completează cu ușurință o varietate de stiluri de interior, de la modern la rustic, adăugând o notă de rafinament în orice spațiu.

Picioarele noastre de masă în stil scandinav sunt concepute pentru a se adapta la o gamă largă de dimensiuni și forme de mese. Indiferent dacă confecționați o masă de dining, un birou sau o masă de cafea, aceste picioare se integrează perfect cu diferite materiale pentru blat, cum ar fi lemnul, sticla sau piatra.

Acoperirea suprafetelor este realizata prin vopsire in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat.

Cu mecanisme de instalare prietenoase pentru utilizator, aceste picioare de masă permit asamblare fără probleme.

Sunt prevazute cu gauri ovale pentru montarea blatului, ceea ce asigură un proces de instalare simplu, permițându-vă să vă bucurați rapid de noua piesă de mobilier.

Stabilitate excepțională: Stabilitatea este deosebit de importantă, în special în cazul mobilierului. Picioarele de masă din metal în excelând în acest aspect, oferind o bază solidă care previne balansarea sau înclinarea. Puteți plasa obiecte grele cu încredere sau lucra cu precizie pe aceste suprafețe stabile.

O masă cu picioare metalice este deosebit de rezistentă la uzură, își menține aspectul uimitor chiar și după ani de utilizare. Finisajele de înaltă calitate și acoperirile de protecție previn zgârieturile, coroziunea și decolorarea, asigurându-le longevitatea și necesitând un efort minim de întreținere.

Atentie! Protectiile pentru podea le puteti gasi in factura atasat coletului (4 buc).