Picior Masa Metalic, pentru Masa Cafea, Stil Scandinav Trident, Finisaje Premium, Modern si Stabil, Vopsire in Camp Electrostat

Cod: MC8G
Cod unic PNK: 6427293001059
Picior masa metal, modern si durabil, forma trident. Ideal pentru mese cafea, mese bar, masute living.

Caracteristici

: Masa
: Gold
: 60 x 20
: 470 mm
: 5 ANI
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Picior masa metal, forma trident.

Dimensiuni :

Inaltime = 470 mm

Diametru minim de blat = Ø 550 mm

La comanda se pot produce si alte dimensiuni

Picioarele de masă în stil scandinav de la balustradetm.ro sunt concepute pentru a se adapta la o gamă largă de dimensiuni și forme de mese. 

Acoperirea suprafetelor este realizata prin vopsire in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat.

Cu mecanisme de instalare prietenoase pentru utilizator, aceste picioare de masă permit asamblare fără probleme, economisind astfel timp.

Sunt prevazute cu gauri ovale pentru montarea blatului, cee ace asigură un proces de instalare simplu, permițându-vă să vă bucurați rapid de noua piesă de mobilier.

Realizate manual din metal de înaltă calitate, picioarele noastre metalice asigură stabilitate și suport de neegalat pentru mobilierul tău.

Ofera o bază solidă care previne balansarea sau înclinarea. putând plasa cu încredere obiecte grele sau puteți lucra fara probleme pe acestea.

Își mențin aspectul impecabil chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Finisajele de înaltă calitate și acoperirile de protecție previn zgârieturile, coroziunea și decolorarea, asigurându-le longevitatea și necesitând un efort minim de întreținere.

Toate produsele fabricate de compania noastra vin la pachet cu 5 ani garantie.