Picior Masa Metalic, pentru Masa Cafea, Stil Scandinav Modern, Forma Trident, Garantie 5 ani, Finisaje Premium, Vopsire in Camp

Cod: MC8
Cod unic PNK: 6427293001004
Picior masa metal, forma trident. Ideal pentru mese cafea, mese bar, masute living.

Caracteristici

: Masa
: Negru
: 60 x 20
: 470 mm
: 5 ANI
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Picior masa metal, forma trident.

Dimensiuni :

Inaltime = 470 mm

Diametru minim de blat = Ø 550 mm

La comanda se pot produce si alte dimensiuni.

Aceste suporturi robuste oferă mai multe avantaje care le fac o alegere ideală pentru oricine caută o bază fiabilă pentru blatul mesei lor.

De la mese ușoare de cafea până la suprafețe de masă masive, picioarele de masa din metal de la balustradetm.ro excelează în furnizarea unei capacități substanțiale de suport al greutății. Puteți avea încredere în ele să susțină obiectele dumneavoastră, indiferent de cât de mari sau grele sunt.

Sunt prevazute cu gauri ovale pentru fixarea blatului. Gaurile ovale permit blaturilor din lemn masiv sa lucreze (sa se dilate) eliminand astfel riscul in timp de incovoiere sau fisurare.

În mediile comerciale, precum restaurantele și cafenelele, picioarele de masă din metal sunt o alegere populară datorită capacității lor de a rezista traficului intens și utilizării frecvente fără a arăta semne de uzură.

Finisarile de care dispun produsele noastre fac parte din categoria finisarilor premium.

Acoperirea suprafetelor este realizata prin vopsire in camp electrostatic, durabila si greu de deteriorat, asigurand astfel rezistența la coroziune, rugina sau zgarieturi.

Întreținerea picioarelor de masă din metal este simplă. Ele sunt rezistente la pete și pot fi ușor șterse cu o cârpă umedă, asigurându-se că își mențin aspectul impecabil în timp.

Montaj simplu si usor de realizat.  

Toate produsele fabricate la Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan vin la pachet cu 5 ani garantie.