Termeni și condiții

 

1. Dispoziții Generale

 

Acest site www.balustradetm.ro  este operat de către Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. , societate comercială legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul  Timisoara str. Barbu Stefanescu Delavrancea nr..12, Timis, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J35/897/2015, CUI RO34393958. Pentru a folosi site-ul nostru în deplină siguranţă vă recomandăm citirea cu atenţie a prezenţilor termeni şi a condiţiilor.

 

Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor „Termeni şi Condiţii”, fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în nici un fel. Bifând căsuţa având menţiunea "de acord" vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor „Termeni şi Condiţii”, respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervăm dreptul de a face modificări asupra acestor date fără notificări prealabile.

 

Prezentul document definește orice contract în baza căruia Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către beneficiar / consumator (denumit în continuare "Clientul"), iar Clientul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atât produse cât şi servicii.

 

Legea care guvernează prezentul contract este cea a statului român.

 

Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

 

2. Produsele

 

Produsele comercializate de Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. sunt fabricate în România și în regim de. În momentul livrării, acestea sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. poate publica pe site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

 

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

 

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), nuanţa culorii produsului pe care îl vizionaţi are mare legătură cu specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este afişat.

 

POLITICA DE PREȚURI

 

Preţurile afişate pe www.balustradetm.ro sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii.

 

Orice decizie referitoare la prețul de revânzare este 100% la dispoziția retailer-ului.

 

3. Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.balustradetm.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

 

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.

 

Odată primită comanda dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

 

 

4. Modalități de plată

 

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt:

- Ramburs – pentru comenzi ce nu depăşesc valoarea de 5000 lei inclusiv TVA plata se poate face în numerar la primirea coletului.

- Plata cu cardul - online prin Netopia Payments

 

5. Livrarea

 

Transport în maximum 3-5 lucratoare sau conform termenului de livrare afisat in dreptul produsului. *

Comandă de minimum 1000 lei și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT! **

  * la comenzile livrate pe teritoriul României conform condițiilor de livrare ale curierului

** toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru comenzile livrate pe teritoriul României

Produsele noastre vor fi livrate în termenul afisat in dreptul produsului prin curierat RAPID sau prin flota proprie în orice localitate din România.

De asemenea, se poate efectua o comandă Telefonica.

O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 5 zile calendaristice 

Orice comandă poate fi rezervată maximum 5 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se expediază în cel mult 5 zile lucrătoare (la cererea dvs) sau nu se efectuează plata aferentă produselor rezervate, comanda se va anula automat.

 

6. Retur și garanție

 

Retur

In cazul in care produsul nu vi se potriveste sau nu sunteti multumit de el aveti posibilitatea sa il returnati in termen de 14 zile calendaristice de la livrare, conform O.G. 130/2000.

Pentru a returna un produs va fi necesar sa ne contactati pentru a stabili conditiile returului. Avem nevoie sa specificati care sunt motivele returnarii si de asemenea sa specificati modalitatea de compensare:

 • inlocuirea produsului cu unul identic sau alt produs de pe stoc
 • primirea banilor inapoi

Daca alegeti inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc si din aceasta operatiune rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:

 • daca produsul ales de dumneavoastra are o valoare mai mica decat cea a produsului initial noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar
 • daca produsul ales de dumneavoastra are o valoare mai mare decat cea a produsului initial veti plati diferenta la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.

In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne transmiteti contul d-voastra bancar, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 15 zile de la receptionarea coletului de catre ATELIERUL DE FIER FORJAT BADEA CARTAN SRL, în contul bancar indicat.

In cazul in care produsele sunt returnate datorita unei neconformitati constatate de catre client (articol/colorit/dimensiuni diferite de cele comandate, probleme de calitate ale produselor) toate costurile de transport vor fi suportate de catre ATELIERUL DE FIER FORJAT BADEA CARTAN SRL, in caz contrar costurile de transport vor trebui suportate de client (daca nu s-a perceput taxa de transport la livrarea produsului, costurile retinute pentru retur vor fi similiare cu taxele de expediere afisate in dreptul produsului la momentul initierii returului, taxa de transport se refera la taxa perceputa pentru expedierea coletului de la client catre ATELIERUL DE FIER FORJAT BADEA CARTAN SRL, dar si de la ATELIERUL DE FIER FORJAT BADEA CARTAN SRL catre client).

Pentru a putea returna un produs trebuie ca acesta sa nu prezinte semne de utilizare, sa nu fie deteriorate si sa fie in ambalajul original.

Descrierea procesului de retur.

Trimiteti e-mail la adresa retur@balustradetm.ro in care sa ne precizati:

- numarul de comanda

  • motivul returnarii
  • precizati daca produsul a fost utilizat, daca este deteriorat, daca aeste ambalat in ambalajul original, daca ambalajul original este deteriorat
  • contul de returnare a banilor
  • doreste inlocuirea produsului cu unul identic sau alt produs de pe stoc
  • primirea banilor inapoi
  • date de contact: numar telefon, adresa de e-mail

Garantie

Toate produsele comercializate de Atelierul De Fier Forjat Badea Cartan beneficiaza de o garantie pentru o perioada de 60 luni de la data achizitiei sau conform termenului de garantie in detaliile produsului. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (produse tinute in medii umede sau apa, curatate cu substante chimice corozive sau cu materiale abrazive,upunerea la variatii mari de temperatura si presiune,chimice etc.) socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

 

7. Confidențialitatea datelor

 

Respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre şi brandul Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L..

 

Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin poştă pe adresa societăţii noastre.

 

8. Informațiile oferite prin intermediul site-ului & protecția datelor cu caracter personal

 

Completarea formularului de înscriere de pe site se considera consimțământul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactării si transmiterii de mesaje electronice. Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de înscriere.

Conform cerințelor Regulamentului General Privind Protecția Datelor (GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. are obligația de a administra in condiții de siguranța, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

 

De asemenea, va aducem la cunoștința faptul ca utilizatorul poate manifesta oricând dreptul de opoziție, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastră de date. Pentru orice nelămurire in legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea www.balustradetm.ro si la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

 

Scopurile în care Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. poate utiliza aceste informații și persoanele cărora le pot fi oferite sunt asociate comercializării serviciilor și produselor, cum ar fi:

 

- procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.balustradetm.ro

- oferirea de alte produse și/sau servicii către dumneavoastră

- facturare;

- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către utilizatori;

- realizarea de studii de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor www.balustradetm.ro

- contactarea utilizatorilor (prin poștă, e-mail, fax, mesaje text, telefon, whatsapp) în legătură cu alte oferte de produse și servicii aparținând Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă de a nu fi contactat în acest sens)

- înregistrarea informațiilor dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legătură cu programele de recompensare a clienților sau alte programe similare.

 

Drepturile utilizatorilor:

 

a. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, datele furnizate (opțiune disponibilă în contul de client)

b. să solicite încetarea prelucrării datelor sale personale;

c. să solicite încetarea expedierii de mesaje promoționale.

 

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, dată și trimite, prin e-mail sau în scris, către Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L..

 

În situația în care utilizatorul solicită încetarea prelucrării datelor cu caracter personal, accesul la o parte din conținutul www.balustradetm.ro va fi automat restricționat, deoarece aceasta nu poate funcționa fără prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

 

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul www.balustradetm.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează aceasta, va fi considerată o tentative de fraudare a site-ului și va conduce la cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

www.balustradetm.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi către terțe persoane sau către site-uri partenere, este furnizată doar că ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

 

9. Limitarea răspunderii

 

Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.balustradetm.ro

– acces neautorizat la datele utilizatorului;

– declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.balustradetm.ro

– achiziția de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzacții sau mesaje primite si începute prin/de pe www..

 

10. Alte prevederi

 

În descrierea produselor, Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii, etc.) care pot să nu fie incluse în preţul produselor respective.

 

Întrebări frecvente

 

CUM SE FACE LIVRAREA?

 

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L. are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

 

CÂT COSTĂ LIVRAREA PRODUSELOR?

 

Conform datelor afisate in detalii produs.

 

ÎN CÂT TIMP ÎMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

 

Produsele vor fi livrate în termenul afisa in detalii produs.

 

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

 

Da, se pot returna produsele comandate conform capitolului „6. Retur şi garanţie” din Termeni si condiţii,

 

ÎN CÂT TIMP ÎMI PRIMESC BANII ÎNAPOI?

 

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR şi se va realiza în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la data primirii produselor înapoiate de client către Atelierul De fier Forjat Badea Cartan S.R.L.

 

POT ANULA O COMANDĂ?

 

Da, puteţi anula o comanda. Anularea comenzii se face telefonic la numarul telefon 0771 119 843, de luni pana vineri in intervalul orar 8,30 – 15,00. Odata predata curierului, comanda nu mai poate fi anulata sub nici o forma.